Shopping i Palma

En mycket trevlig dag spenderades i Palma igår. Staden är otroligt vacker med de unika husen fulla av detaljer, de gröna parkerna med palmer och växter och de små boutiquerna. Det som skiljer Palma från andra större städer är att centrum är dominerat av mindre kedjor och unika affärer. De större och välkända affärerna täcker endast en liten del av centrum och det är precis det som gör staden så mysig och alltid spännande att befinna sig i. Det går alltid att hitta något nytt som ingen annan har!
Trots solen var gårdagen mycket behaglig. Vinden satte i och gjorde värmen uthärdlig. Vi gick in till en mycket trevlig konfektyraffär med en massa sorter av kolor, nougat, godis, kakor och choklader. Köpte med en vacker burk fylld med kolor i olika smaker. I affären finns hjälpsamma anställda som kan ge råd och även kanske ett smakprov. Priset är ganska högt men detsamma gäller kvalitén - de säljer mycket fint godis. Kolorna och chokladoliverna är verkligen att rekommendera!

Vidare på El Corte Inglés hittade jag något mycket trevligt – Candace Bushnell’s nya bok Summer and the city. Boken är en fortsättning på Carries Diaries och ger storyn om vad som hände i New York innan tv- serien började. Det ska bli ett nöje att läsa den!

Vi hittade även en mycket bra födelsedagspresent vilket jag tror ska göra någon glad. Innan hemfärd åt vi middag men hamnade dock på ett arabiskt ställe utan öl... maten var inte speciellt bra, särskilt inte för dom pengarna. Trots den missen var dagen mycket trevlig. En shoppingdag i Palma rekommenderas!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0